Skip to main content

voetballer / directeur RKC Waalwijk

geboren: 2 januari 1984 (Waalwijk)

Frank is een voetballer, die sinds het seizoen 2006-2007 uitkomt voor RKC Waalwijk. Hij werd geboren in de Bergansiusstraat (waar zijn vader nog steeds een fysiotherapiepraktijk heeft), het gezin verhuisde later naar de Burgemeester Smeelelaan. Na een aantal jaar in Tilburg gewoond te hebben kwam hij toch weer terug naar Waalwijk, hij woont tegenwoordig in de Burgemeester Verwielstraat.

Zijn schooltijd bracht Frank in eerste instantie door op de Pastoor Van Haarenschool (tegenwoordig Basisschool Baardwijk), hierna ging hij naar het Dr. Mollercollege.
Ook tijdens zijn voetbalcarrière is hij blijven studeren, in 2013 rondde hij een hbo-studie Ondernemerschap, Business & Innovation af, de titel van zijn afstudeeronderzoek was "Scoren Met Sociale Media".

Frank begon op jonde leeftijd met voetballen, in eerste instantie bij WSC. Daarnaast is hij ook nog lid geweest van tennisvereniging RCW. Op zijn 19e debuteerde hij in het betaald voetbal bij de Tilburgse club Willem II. Hij speelde in zijn debuutjaar meteen veel wedstrijden voor deze club. 
In 2006 kwam hij naar RKC Waalwijk waar hij 9 seizoenen voetbalde. In juli 2017 volgde hij Remco Oversier op als algemeen directeur van RKC Waalwijk.

Gevraagd naar zijn mooiste herinneringen in/aan Waalwijk: "Dat is toch wel het kampioenschap met RKC, en de huldiging op stadhuisplein waar de mensen tot aan de Douglas stonden. Dan zie je toch dat men trots is op RKC en op Waalwijk! "