• Home
  • varia
  • in de media

Opbrengst kalender Wolluk.nl voor Kersthuis Waalwijk 2012

WAALWIJK - Luuk Aarts, Hans Branderhorst en Jan van Hoof, de initiatiefnemers van Wolluk.nl, brengen met medewerking van Van Engelen een echte Waalwijkse kalender uit met prachtige foto's en gedichten. Kosten: 7,50 euro. De opbrengst gaat naar het Kersthuis Waalwijk 2012

We moeten de schatkamer van onze site op een andere manier voor het voetlicht brengen, vonden de bedenkers van Wolluk.nl. In 2010 borrelde dat idee op, dit jaar werd het uiteindelijk verwezenlijkt. "De rubriekjes die we bij Wolluk.nl gebruiken", zegt stadsdichter Hans Branderhorst, "hebben we ook voor deze kalender toegepast. Zo is er onder meer aandacht voor winters Wolluk, voor openbaar kunstbezit, Kropholler, bomen, de St. Jan. De Wollukse mens is een mauwerd, maar we laten zien dat ze eigenlijk heel trots op Wolluk mogen zijn. Want er zijn zoveel mooie dingen. Die vind je op de kalender terug."
De kalender van Wolluk.nl is te koop bij boekhandel De Plantage in de Els, Mandjes-van de Wiel aan de Grotestraat 174, tabakszaak Bergmans aan de Sint Antoniusstraat 47, Rules Fashion Waalwijk BV aan de Stationsstraat 26, alle te Waalwijk. De kalender kan ook via de website www.wolluk.nl worden besteld. Tegen een kleine meerprijs wordt de kalender per post thuisbezorgd.

De Waalwijker Op Zondag - 17 november 2012

Wolluk.nl brengt kalender over Waalwijk uit

WAALWIJK – De makers van de cul­turele website www.wolluk.nl heb­ben hun activiteiten uitgebreid. Voor het eerst brengen de Waalwij­kers een jaarkalender uit. Op elk maandblad staan een gedicht van Hans Branderhorst en enkele fo­to’s van Luuk Aarts.
Volgens mede-initiatiefnemer Hans Branderhorst, stadsdichter van Waalwijk, wilden de makers van Wolluk.nl al langer een kalen­der maken en de baten aan een lo­kaal goed doel schenken. „Dit jaar is het er ook echt van gekomen. De opbrengst gaat naar Kersthuis Waalwijk”, vertelt Branderhorst.
De kalender kost 7,50 euro en is te koop bij zes winkels in Waalwijk en via de website www.wolluk.nl. De eerste oplage bestaat uit 250 exemplaren. Als de Waalwijkse ka­lender aanslaat, komt er mogelijk volgend jaar een vervolg.

Brabants Dagblad - 16 november 2012