• Home
  • varia
  • in de media
  • Opbrengst kalender Wolluk.nl voor Kersthuis Waalwijk 2012

Opbrengst kalender Wolluk.nl voor Kersthuis Waalwijk 2012

WAALWIJK - Luuk Aarts, Hans Branderhorst en Jan van Hoof, de initiatiefnemers van Wolluk.nl, brengen met medewerking van Van Engelen een echte Waalwijkse kalender uit met prachtige foto's en gedichten. Kosten: 7,50 euro. De opbrengst gaat naar het Kersthuis Waalwijk 2012

We moeten de schatkamer van onze site op een andere manier voor het voetlicht brengen, vonden de bedenkers van Wolluk.nl. In 2010 borrelde dat idee op, dit jaar werd het uiteindelijk verwezenlijkt. "De rubriekjes die we bij Wolluk.nl gebruiken", zegt stadsdichter Hans Branderhorst, "hebben we ook voor deze kalender toegepast. Zo is er onder meer aandacht voor winters Wolluk, voor openbaar kunstbezit, Kropholler, bomen, de St. Jan. De Wollukse mens is een mauwerd, maar we laten zien dat ze eigenlijk heel trots op Wolluk mogen zijn. Want er zijn zoveel mooie dingen. Die vind je op de kalender terug."
De kalender van Wolluk.nl is te koop bij boekhandel De Plantage in de Els, Mandjes-van de Wiel aan de Grotestraat 174, tabakszaak Bergmans aan de Sint Antoniusstraat 47, Rules Fashion Waalwijk BV aan de Stationsstraat 26, alle te Waalwijk. De kalender kan ook via de website www.wolluk.nl worden besteld. Tegen een kleine meerprijs wordt de kalender per post thuisbezorgd.

De Waalwijker Op Zondag - 17 november 2012