beroemde Waalwijkers

Ken ik u ergens van
Heb ik u wel eens meer gezien
Bent u een bekende dan
Heb ik van u gehoord
Of gelezen misschien
dat u hier tussen thuis hoort

over beroemde Waalwijkers

De lijst die wij hebben samengesteld is, natuurlijk, niet compleet en vooral enorm subjectief. Wat is beroemd? Wanneer is iemand een Wollukse? Één ding staat voor ons vast: de persoon in kwestie moet ook beroemd zijn buiten Waalwijk. Maar hoe beroemd, onder hoeveel mensen en hoe ver buiten Waalwijk? Wij zijn aan het verzamelen geslagen, met genoeg speelruimte om een leuke lijst samen te stellen.

Hebt u nog aanvullingen, laat het ons weten op waalwijkers@wolluk.nl.

RKS motor ultras

RKS Motor Ultras

Pools voetbalgeweld. “Supportersclub”. Hooligans. Die wil je niet tegenkomen. Zeker niet de man met de zeis. Die heeft ie niet om het grasveld te maaien.
Locatie: Grotestraat

Falubaz

Falubaz

Mijn Pools is niet zo goed. Maar ik denk dat we hier te maken hebben met een motorspeedwayclub. Hier in den lande lang zo populair niet meer, maar elders nog publiekstrekkers. Misschien dat de Polen het weer interessant kunnen gaan maken hier.
Locatie: Grotestraat

Cluj Napoca

Cluj Napoca

Supportersclub van een Roemeense voetbalvereniging uit de 2e liga. Ze staan 8ste momenteel en hebben zojuist gewonnen van Chindia Targoviste met 2-1. Veel vuurwerk in de fotogalerij van de supporters. Die vuisten zeggen genoeg.
Locatie: Grotestraat

Konnektid

Konnektid

Een soort bemiddelingssite waar je een docent kunt vinden die bij je in de buurt woont. Sympathiek idee. De wereld beter maken door in je eigen buurt te beginnen. Leren van je buren. Waarom ver zoeken als het dichtbij is?
Locatie: Grotestraat

Eisenhower

Eisenhower

Eisenhowerband is een rockbandje dat inmiddels niet meer bestaat. Een ronkende, licht theatrale machine van gitaargeweld en vocale acrobatiek. Mooie woorden van Eric Corton. Maar ze hadden er genoeg van.
Locatie: Grotestraat

Meer artikelen...